Azonnali ránctalanító


A legjobb azonnali ránctalanító szérumunk!

azonnali ránctalanító

Fáradhatatlan kutatási és fejlesztési munkának köszönhetően mindig a legújabb és legjobb innovációkat vezetik be a bőrápolás és az orvos-esztétika területén. A Azonnali ránctalanító Meso otthoni bőrápolási termékeiben az esztétikai sebészetben is használt hatóanyagokat felhasználva, egészen elképesztő eredményességgel otthon is megközelítőleg hasonló eredményt ígér, amit az első használat után senki nem von kétségbe.

Helyileg alkalmazható bőrfeltöltő formula az esztétikai orvoslásból ismert aktív hatóanyagokkal a komplex ránctalanító azonnali ránctalanító plumping - azonnali ránctalanító.

azonnali ránctalanító

Különleges, rendkívüli textúrája kényelmes viseletet biztosít és gyönyörű, egyenletes bőrképet ad. Térhálósított hialuronsavat tertalmaz, amelyet eddig kizárólag a dermális töltőanyagokban használtak a mély ráncok kitöltésére. Buja illat, ultra-kényelmes textúra, használat után azonnali gyönyörű bőrfelülettel.

azonnali ránctalanító

Aktív hatóanyagok: - Keresztkötésű hialuronsav: a bőr mélyebb ráncainak feltöltésére használják az esztétikai orvoslásban. Mielőtt felveszi a szérumot, mossa meg az arcát.

azonnali ránctalanító

Fordítsa el a termék kupakját, majd nyomjon egy nyomásnyi mennyiséget a tenyerébe, majd dörzsölje az arcára. Haladjon alulról felfelé, kör alakban, hogy a szérumot minél hatékonyabban a bőrére masszírozza.

azonnali ránctalanító