Homlok ránc, 5 módszer a homlokráncok megelőzésére és elűzésére – botox nélkül


Mit tehetünk a ráncok ellen? Megosztás: A ráncok egyszer mindenkinél kialakulnak.

A ráncok sajnos egy idő után mindenkinél megjelennek, de vannak olyan hajlamosító tényezők, mint például a sok stressz, a túlzott cukorbevitel vagy akár a genetika, melyek a megszokottnál korábbi felbukkanásukat eredményezik.

A homlok ráadásul kényes terület, hiszen a mimika is elősegíti a barázdák kialakulását. Mint kiderült, az itt láthatóvá váló mélyedések amellett, hogy természetes velejárói az idő múlásának, nem csupán esztétikai gondokat okozhatnak, hanem súlyos betegséget jelezhetnek előre.

homlok ránc ls svájci anti aging disztribúció

Mire figyelmeztetnek a homlok ráncai? A franciaországi Centre Hospitalier Universitaire de Toulouse egyetem professzorai egy húsz évig tartó kutatásuk során embert tanulmányoztak.

Az alanyok 32, 42, 52 és 62 évesek voltak, amikor elkezdődtek a vizsgálatok.

  • Legjobb anti aging éjszakai krém 20s
  • Legjobb termék az öregedésgátló bőr számára
  • Közelgő halálra figyelmeztetnek a homlokráncok Origo
  • A kor előrehaladtával mindenki találkozik velük előbb vagy utóbb.
  • Milyen betegséget jeleznek a ráncaid? - Blikk Rúzs
  • Eredmény Plasztikai beavatkozást plasztikai sebész végezzen!

Mindegyikükhöz pontszámokat társítottak a homlokukon megjelenő ráncok mennyisége és mélysége alapján. A sima bőrrel rendelkezők homlok ránc, a határozottabb, jól látható barázdák tulajdonosai pedig három pontot homlok ránc.

Az évek során az emberek ráncainak és egészségi állapotának összefüggéseit figyelték.

homlok ránc neostrata anti aging

Végül arra jutottak, hogy azoknak, homlok ránc hamarabb kialakultak a ráncaik, több volt belőlük, és mélyebbek voltak, tízszer nagyobb esélyük van a szív- és érrendszeri betegségekre, de a szívinfarktusban való elhalálozás lehetősége is jóval magasabb az ő esetükben. A ráncok és a betegség közötti összefüggés - Az emberek gyakran nem érzik, vagy nem veszik észre a kockázati tényezőket, a magas koleszterinszintet vagy a magas vérnyomást, ezért kerestünk látható jeleket, és rájöttünk, hogy a homlok ráncai előre jelezhetik ezeket az egészségügyi problémákat - mondta Yolande Esquirol, a kutatás vezető professzora.

Hozzátette, hogy az összefüggés alapja valószínűleg ott kereshető, hogy homlok ránc hasonló rendellenességek esetén az érfalak keményebbé válnak, elmeszesedhetnek, és szűkület alakulhat ki bennük, ami vérellátási zavarokhoz vezethet.

homlok ránc harmonika köpölyözés anti aging technika

A homlokon található erek pedig nagyon kicsik és vékonyak, így még érzékenyebbek, még könnyebben beszűkülnek - ennek lehet köze a korai ráncosodáshoz is. A cikk az ajánló után folytatódik Intenzív Anti-Aging, látható eredmények!

A régi kínai orvosok mindig azzal kezdték a beteg állapotának felmérését, hogy alaposan megvizsgálták az arcát. Nem véletlenül, ugyanis minden túlzottan ráncos rész valamilyen betegségre utal. Íme az arctérkép értelmezése: 1. A vízszintes ráncok a homlokon elsősorban a stresszt jelzik. Lazíts, el fognak tűnni.

Az olyan kulcshatóanyagok, mint a stabil C-vitamin és a Botox hatású Argirelox-peptidek a további összetevőkkel kiegészülve eredményesen veszik fel a harcot a bőröregedéssel szemben.

Promóció Persze, ez nem azt jelenti, hogy a mély barázdák mögött mindig szív- és érrendszeri betegségek bújnak meg, hiszen egyéb oka is lehet a redők kialakulásának. Ám Yolande Esquirol szerint figyelmeztető jelek lehetnek, és korai, valamint nagyon intenzív megjelenésük esetén érdemes mindenkinek beiktatnia egy alapos kivizsgálást, hogy megelőzhetőek és kezelhetőek legyenek az esetleges problémák.

Ráncvasaló hozzávalók a konyhából.

ARCJÓGA AVAGY HOGYAN MARADJ FIATAL