Hűsítő szemkörnyékápoló


hűsítő szemkörnyékápoló

Under Eye Hydrogel Cooling - hűsítő szemkörnyékápoló hidrogél varázsdióval, uborkával hűsítő szemkörnyékápoló hűsítő szemkörnyékápoló 2 Ft A vásárlás után járó pontok: 22 Ft db Kosárba Az olajmentes Under Eye Hydrogel Cooling - szemkörnyékápoló hidrogél olyan gazdag tápanyagokat és bőrfeszesítő anyagokat tartalmaz, mint a varázsdió hidrolátum, az uborka és a mézkivonat, amelyek csökkenthetik az öregedés jeleit a szem körül, beleértve a ráncok megjelenését, a puffadtságot és a sötét karikákat.

A bőr fiatalosabbá és üdébbé válik. Ahogy öregszünk, a bőrünk integritásának megőrzéséért felelős kollagén termelése csökken, ami befolyásolja az érzékeny bőrt a szem körül.

hűsítő szemkörnyékápoló

A kollagén lebomlása legkorábban a szemhéjon keresztül történik, ahol a bőr a legvékonyabb, ezért a szem környéki terület különösen gondos ápolására van szükségünk. A kollagén vesztése, a genetika, a környezeti hatások, de még a pislogás és a mosolygás is hatással hűsítő szemkörnyékápoló a szem környékének érzékeny bőrére, gyorsítva az öregedési folyamatot. Ezen stresszorok nyomán sötét karikák, finom ráncok, szem alatti táskák, puffadtság, duzzanatok alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy különös gondot fordítsunk az érzékeny bőr hűsítő szemkörnyékápoló és ápolására ezen hűsítő szemkörnyékápoló területen.

hűsítő szemkörnyékápoló

Az olajmentes Under Eye Hydrogel Cooling - szemkörnyékápoló hidrogél olyan gazdag tápanyagokat és bőrfeszesítő anyagokat tartalmaz, mint a varázsdió hidrolátum, az uborka és a mézkivonat, amelyek csökkenthetik az öregedés jeleit a szem körül, beleértve a ráncok megjelenését, a puffadtságot és a sötét karikákat.