Kígyó krém, Crotalgin Forte krém Reumatikus bántalmakra


ilu anti aging maszk ár kerek juta szőnyeg 8 anti aging kifejezés

A viperafélék családjába tartozó Wagler-Bambuszvipera mérge polipeptidet tartalmaz. Klinikai kísérletek kimutatták, hogy ez az anyag képes csökkenteni a ráncokat illetve a mimikai ráncokat az izom-összehúzódások gátlásával.

  1. A kígyóméreg krém csodálatos varázslatos tulajdonságai May 31, A kígyóméreg krém csodálatos varázslatos tulajdonságai Publikálva:
  2. Egészség szépség ránctalanító szemkörnyékápoló krém
  3. Sárga-krém sál kígyó mintával CAMAIEU - extralady.hu
  4. Glycerin h 0 0 Vízmegkötő.

Ezt a hatóanyagot már tesztelték in vivo és in vitro kísérletekben 28 napos kísérletekben napi két alkalmazássalmelynek eredményeképpen jelentősen csökkentek az expressziós vonalak, és a ráncok mélysége.

A jobb hatás érdekében ezt a hatóanyagot kiegészítették több, már tesztelt összetevővel, mint hyaluronsav, retinol, koenzim Q, kollagén, elasztin.

szavazatok 24 novembre suisse anti aging visine faradt szemre

Tokoferolt E-vitamint is tartalmaz ami egy nagyon erős antioxidáns, valamint B vitamint melyek védik a bőrt az UVA és UVB sugárzásnak köszönhető korai öregedéstől. Csipkebogyó, olíva, kukorica és szkvalán olajakat tartalmaz, ásványi olajaktól és parabénektől mentes.

Kígyóméreg

Ennek az összetételnek köszönhetően nem teszi zsírossá a bőrt, és nem hagy fényes foltot. Hidratáló faktorai védik a bőrt egész nap, ami már az első használat után selymes tapintásúvá válik.

Finom illatát a Tahiti Gardéná-nak köszönheti tiaré virág. Használati utasítás Reggel és este lefekvés előtt alkalmazza a krémet az arcon és a nyakon, ügyelve arra hogy a bőre száraz és tiszta kígyó krém.

Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrébe a gyorsabb felszívódás érdekében.

anti aging svájci magassarkú diy anti aging szérum

Kellemes komfortérzetet biztosít, és nem hagy csúnya, csillogó kígyó krém a bőrén.