Öregedésgátló bőrkezelések


És mivel a szépség nem csak a bőr mélyén van, öregedésgátló bőrkezelések szakértők rámutatnak arra, hogy amit testünkbe teszünk, az majdnem ugyanúgy számít egy fiatalabb megjelenés szempontjából, mint amit kívülről megdobunk. Az életkorcsökkentő krémek, testápolók és egyéb főzetek előnyeit reklámozó reklámok a látszólagos társadalmi megbízást támasztják alá, hogy hosszabb ideig fiatalabbak legyenek - állítja Laurie Neronha, a Providence-i RI magánrendelő esztétikusa De teljesítik-e, amit ígérnek?

öregedésgátló bőrkezelések

Igen és nem, mondja. Napi bőrápolás nélkül, amely rengeteg napvédő krémet SPF 30 vagy magasabb tartalmaz minden napsugárzott bőrön, egyetlen más öregedésgátló termék sem számít - mondta Neronha.

öregedésgátló bőrkezelések

Míg a fényvédő megakadályozza a károsodást, más termékek leküzdhetik az öregedő bőr már meglévő ráncait, megereszkedését és barna foltjait. Néhány kutatás által bizonyított összetevőt kereshet: Anti-aging termékek kerülendő A szakemberek szerint kerülni kell az öregedésgátló termékek egyes összetevőit. Ezek tartalmazzák: Az öregedésgátló termékek alkalmazásakor nem mindig jobb, ha többet alkalmazunk.

öregedésgátló bőrkezelések

Minden terméket a csomagoláson feltüntetett módon kell használni, az AAD szerint. Azt is tanácsolják, hogy keressenek fel bőrgyógyászt vagy esztétikust az öregedésgátlás valóban egyedi megközelítéséhez.

öregedésgátló bőrkezelések

Azt hiszem, az emberek sok öregedésgátló bőrkezelések pazarolnak cseresznye-szedő termékekre és nem" ne szerezd meg a meggyes pitét, amit keresnek. Egyéb egészséges életmódbeli döntések, mint például a rendszeres testmozgás és a dohányzás, szintén tükröződnek az arcunkon - mondta Neronha.

öregedésgátló bőrkezelések

Szembenézés a tényekkel: Új képek mutatják be, hogy a testmozgás hogyan befolyásolja az öregedést A dohánynövények új szépségtitkot nyújtanak? A bőrrák megelőzésében ígéretes növényi ágensek Tags:.

Így használd a Newa ránctalanító, arcfiatalító készüléket!