Főmenü
Forgalmazott márkák

conceptk.png
gerke.png
h_h.png
loft.png
olsen.png
pionier.png
pola_woman.png
rofa.png
steilmann.png
striessnig.png
via_appia.png
zorb.png
Hírek

 
Tavaszi kollekció az ExtraLady-ben
Üzletünkbe folyamatosan érkeznek a tavaszi kollekciók. A legújabb farmerok, tavaszi divatos kabátok, blúzok. Magyar készítők termékeit is ajánljuk figyelmükbe, akik sportos kosztümök, ceruza szoknyák és elegáns kétrészes együttesekkel köszöntik a tavaszt.  A szinek és formák nagy választékával várjuk üzletünkben, folyamatos akciókkal és hetente megújuló árukészlettel.A termékeink menüpont alatt további ízelítőt találhat a tavaszi készletünkből.   
 
sikk_67.jpg
 
Beköszöntött a tél
 
A 2010-es őszi és téli divatját izgalmas változás hatja át, köszönhetően a jelenlegi globális krízisnek. Egy új divatstandard születésének lehetünk tanúi. Alapvetően klasszikus stílusú és bőrt-megmutató szabásokkal találkozunk a hideg hónapok divatjában.

A természet és város létfontosságú párhuzama tükröződik a színekben és mintákban. Az urbán sötét színű ruhák mellett jelen vannak a világos természetes árnyalatok is.

Az öko-anyagok, lágy szövetek, reklámruházat, bőr, csont és az összes többi anyag megtalálható a 2010/2011-es divatban. A középpontban már nem a külsőségek, hanem a tartalom kapott helyet. Az anyagok felveszik a versenyt az állandó változással és fenntarthatósággal, az elemek komplexek és lenyűgözőek.
Újraértelmezésre kerültek a kézműves technikák, és ki lettek egészítve a legújabb technológiák segítségével. Melegség, kényelem, nyugalom, figyelmesség és terminológia jellemzi a 2010/2011-es őszi-téli szöveteket.
 
bottega.jpg 
 
Tél a kifutókon is

Phillip Limm divattervező a disco-punk korszakból merített ihletet, azon két zenei mozgalomból, melyek ma már történelmet jelentenek. Kollekcióját a lendületes rövidnadrágok, bő szabásó kabátok, zsiráf lenyomatos ruhák, arany színmű Le Smoking (dohányzás) ruha, lila flitteres blúz, menő foltozott kabátok jellemzik. Semmiképp sem retró, inkább egy új, kényelmesebb és mókásabb viseletet álmodott meg.

Alexander Wang kollekcióját szinte feszes szigorúság, felgombolt ruhák, nyers energia jellemzi. Bevezette a bársony mindenféle fajtáját, a csipkének hivatalos élet alkotott, ettől még szexisebb stílus jött létre. A kollekció jellemzői továbbá a derék felett véget érő blézerek, a mellnél áttetsző csipkék és minik. Wang frissességet és szórakozást hozott be a különböző anyagok keverésével.

Merev válltömések, túlzott prémek és kézimunka, nehéz szövetek jellemzik a Balenciaga kollekció egyes szöveteit. A grafikai motívumok egyszerű ruhákkal voltak ellensúlyozva, az egyszerű kéktől a narancssárgáig vagy a csíkos zöldig. A kerek nyakú pulóverekhez egyszerű miniszoknyák vagy szürke kis ruhák párosultak, a szövetekre pedig kör alakú motívumok lettek kötve - ettől is ennyire energikus és fiatalos a kollekció. Érdekesség továbbá a techno színek keveréke, a világos türkiz és sav-sárga, melyek modernné teszik a ruhákat.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
A divat 2010 őszén

Az ősz divatszíne a rózsaszín
A legfrissebb divatkollekciók kikerülésekor mindig felmerül a kérdés, hogy melyek lesznek az új szezon divatszínei. 2010 őszén ez könnyen megválaszolható kérdés: világos rózsaszín. Hatalmas előnye a könnyű kombinálhatósága, ami különösen jól érvényesül az ugyancsak trendi árnyalatokkal, mint a krém, fekete, szürke, világoskék és khaki.

Fodrok, amíg csak a szem ellát
Már tavasszal és nyáron is számos ruhadarabon feltűntek, de ősszel sem lesz ez másképpen. Nemcsak pólókon, topokon és ruhákon, hanem már bolerókon is megtalálhatóak lesznek. Sőt még táskák díszeként is feltűnik!

Konyakszínű kiegészítők
A kiegészítőknek, ezeknek az apró kis kísérőknek – minden öltözet utolsó simításának - 2010 őszén a konyak a színe. A barnás szín különlegessége, hogy majd minden színhez jól illeszkedik, a divatos rózsához és a klasszikus feketéhez és fehérhez egyaránt.

Poncho – minden alkalomra
hűvösebb, változékonyabb időjárású ősz praktikus darabja. A túlnyomórészt kötött felsőrészű, ujj nélküli poncsó egyszínű barna, vagy bézs színben kötelező!

A ma divatja – a holnap divatja
Jó néhány dolog, ami az elmúlt szezonban sikk volt, újra az lesz. Ez természetesen gazdaságosabbá is teszi az öltözködést. Sok ruhadarab, melyek pillanatnyilag modernek, az elkövetkező hónapokban is azok maradnak. Ide tartoznak a hosszú blúzok, tunikák, és csőfarmerok. Ötvözze ezeket az új trendekkel, mint amilyen a rózsaszín, vagy a konyak kiegészítők és ősszel is hordhatóvá válnak.
Cím: Székesfehérvár, József út 5-7.
(SKÁLA Parkoló, Forrás Takarékszövetkezet mellett)
Tel: 06 22 803 706
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18 Szombat: 9 - 13