Roc anti age krem


roc anti age krem

Aluminum Starch Octenylsuccinate Keményítőféle, melyet csomósodás elleni anticaking és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet.

roc anti age krem

A CIR Cosmetic Ingredient Review szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban. Squalane eo 1 0 A squalene ún.

Az emberi bőrben, a bőr által termelt faggyúban is megtalálható természetes anyag.

A ráncok eltüntetése mellett egyébként a gyógyászatban is. A bőr saját természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém, Hatására a szem körüli érzékeny 20 éves kortól.

A kozmetikumokban kiváló hidratáló, bőrpuhító emollient anyag, természetes hidratáló elem NMF, natural moisturizing factor.

Mivel ez a forma kevésébé oxidálódik, mint a squalene, roc anti age krem squalane-t gyakrabban használják a kozmetikumokban.

roc anti age krem

Glycolic Acid kh Glikolsav. Az AHA-savak alpha hydroxy acid leggyakoribb formája.

roc anti age krem

A bőr legfelső rétegére hámlasztó hatással van, ezáltal simítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek életciklusát cell turnover. A bőr legfelső rétege stratum corneum hetente teljesen kicserélődik, ezen gyorsítanak a kémiai hámlasztók.

Kapcsolódó cikkeink

A megfelelő mennyiségben és pH-értéken enyhén irritáló összetevő, mely csípős, csipkedő érzést okoz a legtöbb bőrön. Mivel vízben oldódó, csökkenthetünk az irritáción, ha teljesen száraz bőrre kenjük. Részletesebb infó a kémiai hámlasztó savakról és az otthoni kémiai hámlasztásról a blogon. Részletesebb infó a glikolsavról a futuredermen. Ez alatt a kifejezés alatt természetes vagy mesterséges illatanyagok egy meg nem határozott keverékét kell érteni.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

A magas EWG pontszámot elsősorban annak köszönheti az általános "illatanyag" megnevezés, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy mit is takar. Az illatanyagok az egyik leggyakoribb allergizáló szerek a kozmetikumokban. Az EWG szerint továbbá contact dermatitist a bőr allergiás reakciója és légzőszervi problémákat is okozhatnak. Butyrospermum Parkii Shea Butter eo Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki.

Édeskés illatú, roc anti age krem, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító emollient összetevő és antioxidánsok A- E- és F-vitamin gazdag forrása.

roc anti age krem

A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

roc anti age krem

Methylparaben ta I par 0 0 Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által antibiotikumos szemcsepp károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett meg amúgy is, mindig : fényvédőt használni.

Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.