Systane szemcsepp, Systane Ultra nedvesítő szemcsepp 10ml | BENU Online Gyógyszertár | BENU Gyógyszertár


Systane Ultra 10 ml Nedvesítő szemcsepp a szemszárazság enyhítésére Használati útmutató Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi használati útmutatót és őrizze meg a későbbi felhasználás céljából LEÍRÁS: A Systane Ultra nedvesítő szemcsepp egy steril oldat, amely olietilén-glikol t, propilén-glikolt, hidroxipropil-guart, szorbitot, aminometil-propanolt, bórsavat, kálium-kloridot.

systane szemcsepp anti aging növekedési faktorok a bőr számára

A kontaktlencse viselés során kialakuló száraz szem kezelésére is használható: a kontaktlencse felhelyezése előtt illetve a lencsék kivételét követően cseppentsen pár cseppet a szemébe, majd pislogjon párszor. Használat előtt rázza fel a flakont. Tartósítószert tartalmaz, így nem kell hűtőben tárolni!

systane szemcsepp anti aging kérdőív

Systane szemcsepp állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat.

Használatot követően csavarja vissza a kupakot. Szobahőmérsékleten tárolandó. Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont.

systane szemcsepp anti aging termékek sunrise channel 7

A csomagoláson jelzett lejárati időn belül systane szemcsepp fel az oldatot. Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével dobja el a maradékot. Gyártó: Alcon.

systane szemcsepp anti aging természetes smink