Szemkörnyékápoló maszk


szemkörnyékápoló maszk

Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon Ebben nem kötünk kompromisszumokat. Üzletünkben minden terméke kegyetlenség-mentes. Mielőtt egy márkát felvennénk az ajánlatunkba, meg kell győződnünk arról a gyártó vagy a beszállító segítségével ishogy azt nem tesztelték állatokon.

Termékeink többsége rendelkezik a Leaping Bunny tanúsítvánnyal is.

szemkörnyékápoló maszk

Sajnos az állatokon végzett kísérletek a világ egyes részein még mindig megengedettek, de a dolgok lassan jobbra változnak. Ennek megfelelően az ilyen termékek importját óta tiltják az Európai Unióban. Biztosak vagyunk abban, hogy egyetért velünk - szemkörnyékápoló maszk rúzs sem hagyhat véres csókokat maga után.

szemkörnyékápoló maszk

Több mint 9,2 millió terméket szállítottunk 11 különböző országban Az igazat bevallva De mit is jelent ez a szám valójában? Hogy a raktárunkban dolgozó munkatásaink szuper munkát végeztek a csomagolással.

szemkörnyékápoló maszk

Annak ellenére, hogy a PINK PANDA családunk folyamatosan növekszik nap mint nap, egyet megígérhetünk Önnek: Minden egyes ügyfelünk fontos számunkra, és mindenkivel személyes és barátságos hozzáállással szeretnénk gondozni. Neked ajánljuk.

szemkörnyékápoló maszk