Szemműtét szeged


Címoldal A lézeres szemműtétek története Magyarországon közel három évtizedre nyúlik vissza.

A lézeres szemműtét ára

Több szemészeti klinika foglalkozik a látásjavító beavatkozással, így napjainkban már nemcsak a fővárosban, hanem egy-két vidéki nagyvárosban is igénybe vehetjük ezeket a szolgáltatásokat. Amikor a látásunk élességét szeretnénk visszakapni érthetően igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni, és nagy gondossággal keressük azt a szemklinikát, ahol megkaphatjuk a legmegfelelőbb ellátást.

  1. A beavatkozást a TB nem támogatja.
  2. Rugalmas szépség anti aging és szemszérum
  3. Anti aging titkos formula dexter
  4. Egyszerű anti aging
  5. Lézeres szemműtét ár összehasonlítás

Érthető módon egy egészségügyi szolgáltatás kiválasztásánál gyakran nem az ár az elsődleges szempont, amit mérlegelünk, ugyanakkor egy olyan megkerülhetetlen tényező, amit biztosan jelentős súllyal esik latba a végső döntés meghozatalánál.

Mitől függhet egy lézeres szemműtét ára?

Keresés űrlap

Sokunknak úgy tűnik, hogy a lézeres szemműtét egy olyan fogalom, ami mindig egy típusú eljárást takar. A valóság ezzel szemben az, hogy a beavatkozásnak több típusa is van.

További részletfizetési lehetőségekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! A részletfizetési szerződés megkötésének feltételei: magyar állampolgárság személyi igazolványönálló kereset, ennek hiányában a szerződő és a kezelt páciens személye eltérhet egymástól, a szerződőtől eltérő háztartásban élő, önálló keresettel rendelkező kezes, munkáltatói igazolás az utolsó 3 hónap munkabéréről, vagy az utolsó 3 hónap bankszámla-kivonata, mely tartalmazza a munkabért, munkabér hiányában a jövedelmet igazoló egyéb dokumentumok pl.

Mindegyik módszer egyedi sajátosságokkal rendelkezik, egy azonban biztos: mindegyik lézeres látásjavító beavatkozás biztonságos és alkalmas arra, hogy tökéletes látást biztosítson szemüveg és kontaktlencse nélkül. Vannak nagyon gazdaságos kezelés típusok, amelyekkel, akár több százezer forint is megtakarítható.

A Budai Szemészet weboldalán egy helyen megnézheti, hogy milyen árkülönbségek vannak az egyes lézeres szemműtétek között.

PRK-kezelés

Lényeges momentum azonban, hogy szemműtét szeged a kedvezőbb árú beavatkozásoknál hosszabb a lábadozási és így a munkából kieső idő, ezen kívül igazán kellemetlen érzések is kísérhetik a műtét utáni regenerálódást.

A négy leggyakrabban alkalmazott szemműtét szeged látásjavító beavatkozás: PRK Gyakorlatilag ez az eljárás a sarokkő, ahonnan a lézeres látásjavító szemműtét szeged elindultak világhódító útjukra.

Létrehozva:

A szemész szakorvos a szaruhártyát felső részén található hámsejteket mechanikusan távolítja el, majd ezek után végzik el a lézeres dioptria korrigáló beavatkozást.

A technológia már sokat fejlődött az első beavatkozások óta, azonban mind a mai napig ez a beavatkozás szemműtét szeged a legtöbb kellemetlenséggel: akár 6 hónap is lehet szemműtét szeged végleges látásélesség kialakulása, tovább tart a szemcseppek használata.

Ideiglenesen le vagy tiltva

Az ismételt munkába állásig, akár nap is eltelhet, viszont ez a legolcsóbb eljárás. Bár, ha hozzávesszük a munkából kieső idő költségét, akkor már nem is biztos, hogy sokkal olcsóbb, mint a magasabb árú kezelések.

legjobb ár-érték arányú anti aging szemészeti termékek

Érintésmentes Zero-Touch Az angol elnevezés árulkodó, a PRK eljárással szemben itt már nem a műtő orvos végzi el a felső hámréteg eltávolítást, hanem maga a lézer, ami a dioptriát is kezeli. Az eljárás előnye, hogy a látás hamarabb kitisztul, mint PRK estén és a regenerálódás is gyorsabban lezajlik, bár a lebenyes lézeres szemműtétekhez képest még mindig hosszabb időt vesz igénybe. Ezt felhajtva végzik el a dioptria javító beavatkozást.

A lézeres szemműtét a magyar piacon Milyen jellegzetességei vannak a magyar piacnak a lézeres szemműtét elterjedése, árainak alakulása szempontjából? Magyarországon a lézeres szemműtét a kilencvenes évek közepén vált elérhetővé. Úttörő szerepe volt a lézeres szemműtétek bevezetésében a Semmelweis Egyetemnek. Az egyetem, mint afféle állami intézmény ugyan TB támogatás nélkül végezte a beavatkozásokat, a lézeres szemműtét fizetős volt, de se marketing, se reklám nem kísérte a tevékenységét. Az első lézeres szemműtét végzésére alkalmas lézer a privát szektorban Szegeden jelent meg.

A korábban említett felszíni beavatkozással szemben ez már egy nagyon kíméletes módszer, néhány órával a kezelés után jó látás alakul ki. A páciensek többségénél a kezelés után rögtön vagy legkésőbb néhány óra múlva éles a kép és akár már másnap munkába lehet állni. Enyhe kellemetlenség a műtét napján tapasztalható, de ez néhány óra alatt teljesen megszűnik.

A FEMTO beavatkozás egyetlen hátulütője, hogy a többihez képest drága, ára fél millió forint körül mozog. A fenti információk alapján alaposan megfontolhatjuk, hogy szemműtét szeged eljárást válasszuk.

courfaivre svájci anti aging

Értelemszerűen minél modernebb és gyorsabb gyógyulást biztosító eljárást mellett döntünk, annál magasabb árat fizetünk. Mindenképpen számoljunk azonban a szemműtét szeged kiesett napok számával és az egyéb kockázatokkal, hiszen nem biztos, hogy számunkra a legkedvezőbb ár nyújtja a legjobb megoldást. Mit mérlegeljünk a lézeres szemműtét árának tekintetében? Az árak mérlegelésénél vegyük figyelembe a teljes szolgáltatás csomagot, értsük meg mit tartalmaz szemműtét szeged a lézeres látásjavító beavatkozás áramilyen garanciát kapunk a kezelés eredményére és ne feledjük el mérlegelni a fizetési konstrukciókat sem!

A havi részletfizetés sokunk számára elérhetővé teszi a legmodernebb beavatkozást is.

anti aging krém hány éves kortól

Kövessen minket a Weborvos Facebook csatornáján is!