Szemránckrém házilag


szemránckrém házilag arkadin express suisse anti aging

Szemránckrém készítése házilag A házilag készített szemránckrém alapja több olaj keveréke. Ezeket természetes anyagok egytől egyig, ezért nem tartalmaznak káros összetevőket.

szemránckrém házilag király bio anti aging és ráncok

Szemránckrém készítése házilag - 4 teáskanál jojobaolaj körülbelül szemránckrém házilag ml - 2 teáskanál mandulaolaj kb 10 ml - 2 teáskanál szőlőmag olaj kb 10 ml - 1 teáskanál avokádóolaj kb 5 ml - 1 teáskanál dióolaj kb 5 ml - 5 csepp levendula illóolaj - 3 csepp kék kamilla olaj - 2 csepp rózsa olaj Ehhez még kell 1 kapszula E-vitamin, ezt bármely patikában be lehet szerezni.

Az E-vitamin tartósítószerként és bőrápolóként is kiváló.

szemránckrém házilag dra 10 svájci anti aging

Az olajokat egy nagyon jól kimosott, fertőtlenített 50 ml-es kis tégelyben a felsorolás sorrendjében össze kell keverni, majd az E-vitamin zselatin kapszulát szemránckrém házilag ki kell szúrni egy tűvel és a benne lévő olajat szintén beleengedni a keverékbe.

A szemránckrém házilag készült szemránckrém készítésének utolsó lépése az illóolajok cseppenkénti becsepegtetése.

Making a Simple Compressed Air Engine from Old Motorcycle Fork - DIY Machine Idea

Az így készült krémet reggel és este tiszta ujjal, körkörös mozdulattal érdemes a szem köré kenni. Kezdésként lehet egy egyszerűbb verziót is használni, ekkor csak mandulaolaj 15 mlszőlőmag olaj szemránckrém házilag3 csepp levendula és 2 csepp citrom kerül bele.

szemránckrém házilag the skin house wrinkle supreme cream

A szemránckrém használatát éves kor között érdemes elkezdeni. Igaz ekkor még nem látszanak a ráncok, de megelőzésnek kiváló ez a házilag készített krém.