Szemszárazságra csepp, A száraz szem kezelése házilag.


Szemszárazság esetén: A VizolS -lal bármilyen típusú szemszárazság sikeresen kezelhető, enyhétől a súlyos fokig.

A szemszárazság mértékétől függően alkalmazható önállóan vagy kiegészítő kezelésként terápia alatt. Pillanatok alatt visszaállítja a könny megfelelő mennyiségét, és enyhíti a száraz szem szindróma összes tünetét: idegentest-érzés homokszem-érzés viszketés kivörösödés égő érzés könnyezés fényérzékenység.

szemszárazságra csepp túl fiatal ahhoz, hogy anti aging termékeket használjon

Hosszantartóan védi, nedvesíti és síkosítja a szemfelszínt. Rendszeres használatával megelőzhetők a szemszárazsággal járó szövődmények is. Egyedül a Vizol S szemcseppekre jellemző az alábbi tulajdonságok mindegyike: Kiemelkedően magas nátrium-hialuronát hatóanyag-tartalom, mely hosszabb ideig tartó nedvesítést biztosít.

A nátrium-hialuronát az emberi szem nélkülözhetetlen alkotóeleme.

Orvostechnikai eszköz

Növeli a könny film stabilitását, és megakadályozza a könny idő előtti kipárolgását. Minden egyes pislogáskor stabil szemszárazságra csepp képez a szem felszínén.

szemszárazságra csepp ráncok ellen természetesen

Tartósítószer-mentes formula, így nem okoz irritációt, és nem ront a száraz szem állapotán. Használata teljesen biztonságos, tartós alkalmazás esetén is. A folyadék a felbontást követően is steril marad, nem kell idő előtt kidobni.

Mi a könnyfilm és miért fontos? A cél annak kiderítése, hogy pontosan mi okozza a könnyhiányt. A szemszárazság vizsgálatakor először kikérdezik a beteget, mióta érzi száraznak a szemét, mely napszakokban romlik, mikor javul az állapot.

Hűtést nem igényel, akár táskában is hordható. Gazdaságos: kedvező ajánlott fogyasztói ár. Precíziós adagolás: Napi 1x cseppet alkalmazva 6 hónapig.

szemszárazságra csepp celluláris anti aging krém 50ml skincode

Napi 3x cseppet alkalmazva 2 hónapig. Elegendő egyetlen szemszárazságra csepp.

Mikor van szükség szemcsepp használatára?

Eltérő hatóanyag-tartalom a szemszárazság mértékétől függően, mert az eltérő súlyosságú szemszárazság eltérő kezelést igényel. Alkalmazás: a szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható. Kiszerelés: 10 ml.